top of page
 • Waarom member worden van Box of Wonders?
  Ben je vaak druk en kom je soms nauwelijks nog toe aan jezelf? Of ben je gek op interieur, beauty en ontspanningsartikelen? Dan is member worden zeker iets voor jou! In Nederland zijn wij uniek om jou maandelijks een verrassingbox te bieden. Misschien bestel je zo'n box wel eens voor een ander. Met Box of Wonders is het helemaal van jou, en voor jou. Die verrassing heb je wel verdient aan het begin van de maand!
 • Wat zit er in de box?
  Iedere maand zal het een verrassing zijn wat je ontvangt. Je ontvangt minstens 4 nieuwe unieke items in iedere box. Dit kunnen woon, beauty of ontspanningsartikelen zijn. Zo ontdek je bijvoorbeeld nieuwe merken en producten.
 • Zijn er verzendkosten?
  Nee, hoe fijn is dat! Je betaalt niet extra voor de verzending van je box. Deze kosten zitten gedekt in je abonnementsprijs.
 • Hoe goed is Box of Wonders voor het milieu?
  We maken gebruik van niet gekleurde kartonnen dozen gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en ze zijn biologisch afbreekbaar. We doen ons best je box zo duurzaam mogelijk bij je te laten bezorgen. DHL hebben we daarom als vervoerder met een belangrijk doel: transport zonder CO2-uitstoot.
 • Kan ik een box ook eenmalig bestellen?
  Dat kan! Je kan bij het selecteren van het abonnement kiezen voor een eenmalige box. Je ontvangt dan een box op het begin van de eerst volgende maand. Super handig als je een eerste ervaring wilt maken met onze boxen zonder verplichtingen.
bottom of page